2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU DUYURUSU HAKKINDA!!!

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU DUYURUSU

Değerli Öğrencilerimiz,

Başka üniversitelerden yaz okulunda ders alacak öğrencilerin ders alacaklarına dair başvurularını, ekteki dilekçeyi doldurarak, tarafımıza 04.07.2023 tarihine kadar iletmeleri gerekmektedir. Başvuru sırasında hangi dersi, hangi üniversitenin hangi biriminden almak istediğinizi, ders KREDİLERİNİ (AKTS GEÇERSİZDİR) ve onaylı DERS İÇERİKLERİNİ sunmanız gerekmektedir. İstenilen bilgilerden herhangi biri veya birkaçının eksik veya hatalı gönderilmesi halinde başvuru geçersiz sayılacaktır.

2022-2023 Eğitim Öğretim dönemi için yaz okulu başvurularınızı yapmadan önce, Şırnak Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nde belirtilmiş “Başka üniversitelerden yaz yarıyılında ders almak” ile ilgili aşağıda maddeler halinde verilen hususlara dikkat ediniz:

·         “Öğrenci ders aldığı son dönemden veya önceki dönemlerden, devamlı/devamsız tekrara kaldığı veya daha önce alamadığı için ilk kez alacağı derslerden en fazla üç dersi yaz okulunda alabilir.”

·         “Mezun olabilmesi için daha önce almamış sadece bir dersi kalan veya devamsızlıktan sadece bir dersten kalan öğrenciler de yaz yarıyılında başka üniversitelerden ders alabilir.”

·         “…ders almak isteyen öğrenci ilk önce kendi birimlerine dilekçeyle başvurur. Öğrenci dilekçede hangi dersi hangi üniversitenin hangi ilgili biriminden almak istediğini ve ders kredilerini belirtir.

Tüm öğrencilerimize yaz okulunda başarılar diliyoruz.

Yaz okulu başvuru dilekçesi için tıklayınız.

14.06.2023 |  Enerji Sistemleri Mühendisliği